Met een gerust hart

Als u een zoon of dochter met diabetes heeft wilt u erop kunnen vertrouwen dat uw kind in de opvang goed opgevangen en begeleid wordt. Zonder dat hij of zij een uitzonderingspositie krijgt in de opvang. Jonge kinderen hebben begeleiding nodig om hun diabetes onder controle te houden. Goede afspraken tussen u, de opvang en de begeleiders helpen om uw kind een fijne en zorgeloze tijd op de opvang te geven.

Deze site biedt u alle relevante informatie over diabetes in de opvang: het bevat handige checklists en nuttige adviezen. Verder geeft de website ook antwoorden op vragen zoals: wat te doen bij een hypo of hyper, tijdens traktaties of bij extra lichamelijke activiteit en in bijzonder situaties. Goede, concrete afspraken, daar gaat het om: deze website helpt daarbij!